fredag 2 mars 2007

Däcken anfaller

Fredag idag, fortfarande ingen bebi! Suck suck, på måndag ska vi iallafall ringa upp till KK och göra extra koll pga att Viktor var så stor. Skönt, då händer det nåt iallafall!

Igår när vi stressade iväg till dagis redan kl 8 (MVC tid 8.30 - kändes smart när jag bokade den) small det plötsligt till och jag blev skitskraj. Viktor "- mamma, blev du rädd mamma!?" Han verkade inte bry sig alls. Mysteriet uppdagades lagom till vi skulle hem och ena däcket var helt sprucket. Det kan bero på att pappan och sonen pumpade alla däck i onsdags kväll..

MVC besöket gick bra, fortfarande en 10-12 kg kvar till matchvikt från förra gången. Väl hemma skulle jag tvätta trodde jag men hade bokat det 29 februari och tanten i tvättstugan den 1 mars...jag fick en timme av hennes tid. Klantigt.

Mysig lunch och fika med Annelie och Hillevi. Lilla gumman sov som en stock nästan hela tidan och vaknade lagom tills det var dags att åka vagn igen. Mycket trevligt.

Johan hämtade Viktor som inte riktigt hade tid att gå hem för han och Klara fick klippa! Dags att köpa en liten trubbig sax. Vi tror han fick för mycket sylt till sina pannkakor (efter soppan) för han var superspeedad hela kvällen och slumrade till vid 8 i sängen för att vakna upp vrålsjungandes 'Sjörövarfabbe' till klockan var 10 och vi gav upp och gick och lade oss också! Gissa vem som var som en klubbad säl imorse och fick väckas kanske 1000 ggr innan han lyckades släpa sig upp vid 8.15. Då hann vi både äta frukost, borsta tänderna och kolla lite bolibompa innan vi var på dagis kl 9!!

Inga kommentarer: