onsdag 28 mars 2007

Update

Puh! Äntligen börjar vi landa lite här hemma! Viktor var på dagis i går och jag och Johan lyckades ta en promenad i vårsolen! Amningen verkar fungera (även om hon bara gått upp 30g på en vecka), och kroppen känns mer eller mindre normal!

Lilla Ella är verkligen en liten sötnos, hon blir gulligare för var dag, speciellt när hon sover hela natten (en konst Viktor inte bemästrar än..)!

Det är verkligen enklare med själva barnet den här gången, hon har ju redan en mamma och pappa, när Viktor kom var vi också nya! Nu är utmaningen att man gärna vill klona sig, så det finns lika mycket tid för båda.

Johan får fixa och trixa med tvätt & käk + (lite) städ men framförallt underhålla unge herr energiknippe. De har varit och badat i spindelmannenbrallor, spelat dataspel på bibblan, shoppat på Hornbach, lagt in 'back-up'er i bankfacket och är nu på väg till tippen!

Konstigt att jag som aldrig själv gillat rosa, inte ens på andras barn, tycker Ella är jättesöt i sin lilla body med rosa elefanter (hon har såklart en blå också).Posted by Picasa