onsdag 7 mars 2007

Full fart!

Idag har jag gått 16 000 steg, och imorgon tänkte jag ta det superlugnt så får vi se vad som funkar!

Igår var det ärtsoppa och pannkakor. Nytt smaskigt tips från Sibi är citronskal och socker på pannkakorna! Supergott, vi var tvugna att äta kanske 5-6 var, men Bibben vann överlägset med 7 st!!

Lunch med Annelie och Hillevi på Ebbas, jag hoppas jag får en likadan bebi, hon sover alltid när vi är ute, annars kanske vi kan byta när vår väl bestämmer sig för att komma...

Viktor och jag var och kollade in kattuggleunge i Lundagård, jag var tvungen att ringa Ragnar och göra honom lite avundsjuk. Jag hade faktiskt med kikaren och ja, det är roligare när man får närbild. På en liten, tufsig, sur uggla (ungefär som man själv känner sig i duggregn i Skåne - fast inte liten då..)

Inga kommentarer: