lördag 10 mars 2007

Lördag igen...

Suck, suck...fortfarande bara 3 i familjen! Alla verkar lite frustrerande. Viktor är gnällig och lite snorig och hostig, Johan vill börja kakla och jag vill mest att magen ska vara borta så man kan sitta, ligga, stå, gå, äta och andas normalt igen...

I går var Malin och Gustav här på lite lunch, han kommer vilken sekund som helst börja krypa och då är det slut på långfikor... jag känner mig som en luttrad gammal morsa."-Jaa, precis så där var Viktor med, ingen rast, ingen ro.." Fast jag vet ju att man inte vill höra på gamla morsors värdelösa "råd".

Hanna kom från Berlin i torsdags kväll och vi hämtade pluttisen redan vid 2, vi gick och tittade på ugglorna (igen) som är riktigt förstaside stoff i Lundadelen i Sydsvenskan. Vi gick till bibblan och skulle fika lite, men Viktor spanade in chokladbollarna innan ostmackan. Det svaga och lite trötta supergravida mamman pallade inte trycket (eller allas menande och välmenande blickar när barnet skriker "- MAAAAMMMMMAAA, jag vill HAAAAAAA! MAaaahhhahhhaaammmma!!")

Sen lade vi ett Pippipussel med kanske 100 bitar (kändes det som), det var från 5 år och tog Hanna kanske 1 h! Viktor när pusslet var klart "- Det var JAG som byggt det!". Visst, lilla gubben.

Jaja, jag får väl dra på mig lite kläder och ut och roa barnet så Johan kan kakla...

Inga kommentarer: