tisdag 6 mars 2007

Dagen D

..då inget händer.. idag är det tänkt att bebin ska komma men som vanligt vaknar jag av en liten svettig arm om min hals och konstaterar att det inte blir nån bebi idag heller. Men magen är iallfall stor nu!!

Vi har varit uppe på Spec. MVC idag och pratat med docent herr överläkare Peter, som gjorde ultraljud och nu har den tjockat till sig och uppskattas till 3,8 kg. Jag visste väl att de där 100 g mjölkchoklad som jag mosat i mig i princip varje dag skulle ge effekt! Vi har frist till på måndag och då ska de kolla om jag är 'mogen' (hu) och sen fortsätter vi från det. Jag misstänker att om det inte kommit igång då så får vi en tid för snitt, men man vet ju aldrig!

Ikväll kommer Karin & Hedvig samt fam Wiegert på soppa och den lilla husmor som bor imig tittade fram i morse så jag har stekt typ 100 pannkakor! Nu ska jag softa och kolla nån dålig såpa så här vid halv 3-tiden på eftermiddagen!