måndag 12 mars 2007

WE LOVE Sony Ericsson

Äntligen!! Vågar vi blogga om Johans nya jobb!! Start 2 april som "Customization Engineer" på Sony Ericsson. Erbjudandet kom redan 1 mars och den 2 mars när Johan redan sagt upp sig, ringde HR och sa: "- Jaa, det verkar som din nya chef förhastat sig lite, vi har ju inte hunnit ringa dina referencer... "

Vilken pina innan kontraktet kom i torsdags. Men då firade vi med en pytteliten flaska champis (fantastiskt gott)! Man blir ändå lite skrockfull, det känns som vi inte får ha så mycket tur... fast det här är ju mest skicklighet!!

Helgen har det varit lugn, vi vågar inte sätta igång med nånting. Kaklet står i ett hörn och hånar oss. Viktor är, liksom vi, sjukt frustrerad. Han har blivit 'tvärtom'. Ska vi äta mellis: "-Jag vill ha MAAAATTT!" Ska vi äta mat: "- Jag vill ha MAaaaackaaa". Bada: "- Jag vill inte BAAAAdaaaa!". Gå upp ur badet: "- Jag vill IINteeeeeeeeee". Jag blir snart tokigt, och har dåligt samvete för jag tycker han är en liten gnällspik! Johan brukar fråga honom om han ätit lipsill.. Vi älskar honom ändå.

I morse var vi på Spec-MVC och hoppades såklart att jag skulle vara mogen (jag lovar, vet man inte vad det är vill man inte veta). Det var jag såklart inte. Jag tror jag kanske är ett medicinskt under, en elefant inuti och kommer att vara gravid 24 månader istället för 9. Nu ska vi dit på onsdag igen. Vi försökte fråga vad som händer om jag fortfarande inte är mogen, men de vill såklart varken säga bu eller bä. Det blir säkert snitt igen. Det är nästan så jag är lite besviken konstigt nog, för det är ju det jag velat hela tiden.

Snart ska jag koka kaffe och hälla på termos för vi ska träffa Karin och Vivi i parken efter dagis. Det är +12 i skuggan och sitter man mitt i solen mot en vägg kan man ha t-shirt. Äntligen kommer jag ihåg varför vi bor här nere på slätten.

Inga kommentarer: