onsdag 28 februari 2007

Kaffe Latte

Dagens tema är helt klart 'kaffe latte'! Jag måste lägga mig i hårdträning för att hänga med mamma kompisarna! Fika hos Malin idag, först lite frukost fika och 2 koppar och sen lite kanelbulle fika och en kopp till! Jag tror jag fyllt upp mitt kalciumbehov idag.

Superschyssta Kristine hämtade upp mig hemma och vi åkte på en liten sightseeing till Värpinge, Nova Lund och golfbanan innan vi tillslut hamnade i Lomma.

Barnafödandes våndor (passar inte på blogg) avhandlades och det är mycket skönt att få lite positiva bilder med sig! Fick även med lite amningskupor av Malin, jag har glömt/förträngt en hel del men bebistiden...det är väl tur det, annars hade det nog inte blivit nåt litet syskon!

Malin & Kristine och småkillarna ska en vecka till Gotland i sommar och man kan bara konstatera att det hänt en hel del sen vi var där sist (2002) ... jag var den enda som ens var förlovad och under tre dagar lyckades vi (jag) inte se muren i dagsljus. Nu har vi (snart) 4 kids gemensamt. Coolt!

Viktor meddelade igår att han ska inte bråka med bebin, den ska sitta brevid honom och vara med när han badar, det bådar gott! Johan ringde 7 ggr i morse innan jag hörde telefonen... jag tror inte jag åker till BB utan honom... gulligt!

Har inte shoppat en endaste grej idag! (ok, men lite apelsiner räknas faktiskt inte)!