tisdag 27 februari 2007

Tisdag

Hanna var här igår och stack supertidigt till Berlin i morse. Viktor och jag sov till halv 8 och käkade frukost och kollade lite Teletubbies innan dagis. Först gick det jättebra när jag skulle gå, så kom han som en liten raket, storgråtande när jag skulle gå. Det är alltid lite rörigt och ibland har de inte riktigt tid med de som är ledsna... då blir ju mamman också ledsen.


Bokrea nästa, Mustafa Can och Stieg Larson till mig, Pingu och Lennarts listor till Viktor och Barnens läkarbok till den hypokondriske fadern... De har ett kapitel om 'livlösa barn'. Jag hoppas verkligen att ingen läser det...


Lunch på Vespa med Lena och Askan, lika bra att köra på med pizza när man redan är tjock!! Gott. Städningens olika problem avhandlades, bla om det är ok att bara dammsuga (nej!), eller om man måste dammtorka (med våt trasa) först (ja!). Det är skönt att vi har så stora problem i livet...


Nu måste snart bebin komma så jag slutar shoppa... men det är viktigt med bra skor!

Inga kommentarer: