måndag 11 juni 2007

Man får inte puttas!

Värsta grejen hände idag! Jag och Askan satt och käkade falafel på Stortorget till lunch då jag plötsligt ser att en vagn på andra sidan gatan börjar rulla! Jag hinner tänka '-VAGNEN!' men lyckas inte få ut nåt ur munnen. Som tur är är det vägarbete just där och ingen trafik för vagnen tippar över kanten ner på gatan och välter. Stackars mamman som försöker köpa korv hinner precis bara vända sig om och se den tippa! Lilla bebin i vagnen trillar i vagnen och som tur är inte ur. Men det dundrar förbi bussar i full fart brevid. Lite senare går jag in på Carl Werner för att köpa vita leggings (typ 3 år försent) och då sitter hon där med en annan mamma som hjälpt henne. Stackars tjej! Hon är inte från Lund och känner ingen här, det skulle komma nån kusin och hjälpa henne för hon var helt i chock. Hon har dessutom precis varit ett par dagar på Astrid Lindgrens sjukhus med bebin.. ojojoj! Måste pussa och krama på barna hela tiden.

Lilla Viktor gubben i dag: '-Jag lekte ensam idag, dom puttas.' '-Sa du till då?' '-Nej, jag lekte ensam.' Bubububuhuuu!! I morgon är det jag som pratar allvar med dagis. Om det är nån slåss och puttas får de faktiskt punktmarkera honom. Jag peppade Viktor så imorgon ska han säga till om de puttas. Det blir lättare på vissa sätt när de blir äldre men också mycket mycket svårare...

Vi har haft en superhelg! Fredags var vi hemma och grillade lite, lördag slappade hemma och var på grillfest hos Fia & Mattias, supertrevligt och väldigt gott! Tog bussen hem genom stan och hade en egen liten fest jag och Johan på balkongen med tända ljus och massa såpbubblor!

I söndags var vi lite trötta och drog ut till Lomma på förmiddagen. Viktor ville hellre åka till badhuset, men väl på stranden var han på topp och byggde kanaler i sina spindelmannen-badbyxor (som han valt själv)! Ella fick ligga i ett litet strandtält och mysa.

8 kommentarer: