tisdag 5 juni 2007

Fotomodell..

Jag visste väl att jag skulle få nytta av alla säsonger av 'Topmodel' jag kollat på. Karin, som har utomordentligt bra smak, frågade om jag ville ställa upp för ett smärre gage och låta fler njuta av min vackra uppsyn! Fotografen Andreas fotade järnet och jag och Hampus såg varandra djupt i ögonen. Håll utkik, kanske blickar vi ned från en busshållplats nära dig snart! Not! (Det är till en MS bok som Karin jobbar med.)

Roligt var det iallafall! Jag kanske ska sluta titta på Pussycat Dolls, man vet ju aldrig var det kan leda.

Igår var jag på Klostergatans Vin & Delikatess för att avnjuta middag med mina kollegor som har 2dagars möte. Magnus ringde och frågade om jag ville vara med. På mötet! Jag tror inte jag har så mycket att tillföra just nu, men middag är alltid gott. Rårakor med löjrom, lammrygg med färskpotatis och primörer samt tryffelsky och ost och ett glas portvin.

Efter en timme hade jag 4 missade samtal från den desperate pappan som hade en skrikunge på armen och en som ville lyssna på Johnny Cash skivan 2 ggr. Stackare, fast innerst inne är jag lite nöjd att han också får se hur det är ibland minsann. Vid 10 tiden kom det SMS från Google så då fick man ju anta att Johan geekade och barna sov...

1 kommentar:

Anonym sa...

read this see page read review great site blog click here to read