lördag 9 juni 2007

ett...två...

Det är märkligt att det funkar! Det var Johan som kom på det. '-Viktor! Nu kommer du! Jag räknar till tre! Ett!... Två...!' Ungen kommer. Vi har testat ett par till gånger i veckan och det funkar verkligen. Det gäller väl bara att inte urholka det. Frågan är ju bara vad som egentligen händer när man kommer till tre? Det är det ingen som vet än. Och förhoppningsvis behöver vi aldrig komma på nåt lämpligt straff!

Vi var på utvecklingssamtal på dagis igår och allt var bra med Viktor, han är en ganska fundersam och känslosam kille som helst leker med de stora barnen! Svante på dagis slåss och vi hoppas verkligen de kommer tillrätta med det till hösten. Vi tror (som sanna barnpsykologer till andras barn) att det är för att Svante inte pratar än (han är äldre än Viktor) och är tokfrustrerad över det. Så det ska blir skönt att ha lite sommarlov. Jag och Viktor ska ta en vecka extra innan Johan är ledig också!

Vi hade minsann bröllopsdag i torsdags, 4år!! Helt maxat, men bra! Det firades med blommor till frun, ny skjorta till Johan. Liten sallad och färsk pasta med tomatsås och parmesan samt chokladdoppade jordgubbar till Viktors stora förtjusning. Lite vin till det och vi däckade till Bolibompa.

Ella har skrattat för första gången idag! Viktor busade med henne och hon kluckade till flera gånger. Det tog tydligen på krafterna så nu ligger alla och sover utom jag! Skönt. Jag ska plantera om en blomma tror jag. Eller koka en kopp kaffe. Kanske vika tvätten. Nej, usch, jag vill inte vika tvätt. Det ligger en dö fluga i fönsterkarmen, jag börjar med att ta bort den.