lördag 9 juni 2007

ett...två...

Det är märkligt att det funkar! Det var Johan som kom på det. '-Viktor! Nu kommer du! Jag räknar till tre! Ett!... Två...!' Ungen kommer. Vi har testat ett par till gånger i veckan och det funkar verkligen. Det gäller väl bara att inte urholka det. Frågan är ju bara vad som egentligen händer när man kommer till tre? Det är det ingen som vet än. Och förhoppningsvis behöver vi aldrig komma på nåt lämpligt straff!

Vi var på utvecklingssamtal på dagis igår och allt var bra med Viktor, han är en ganska fundersam och känslosam kille som helst leker med de stora barnen! Svante på dagis slåss och vi hoppas verkligen de kommer tillrätta med det till hösten. Vi tror (som sanna barnpsykologer till andras barn) att det är för att Svante inte pratar än (han är äldre än Viktor) och är tokfrustrerad över det. Så det ska blir skönt att ha lite sommarlov. Jag och Viktor ska ta en vecka extra innan Johan är ledig också!

Vi hade minsann bröllopsdag i torsdags, 4år!! Helt maxat, men bra! Det firades med blommor till frun, ny skjorta till Johan. Liten sallad och färsk pasta med tomatsås och parmesan samt chokladdoppade jordgubbar till Viktors stora förtjusning. Lite vin till det och vi däckade till Bolibompa.

Ella har skrattat för första gången idag! Viktor busade med henne och hon kluckade till flera gånger. Det tog tydligen på krafterna så nu ligger alla och sover utom jag! Skönt. Jag ska plantera om en blomma tror jag. Eller koka en kopp kaffe. Kanske vika tvätten. Nej, usch, jag vill inte vika tvätt. Det ligger en dö fluga i fönsterkarmen, jag börjar med att ta bort den.

2 kommentarer:

艾丰 sa...

jianbin0623
ray-ban sunglasses
kobe shoes
cheap replica watches
true religion jeans
tory burch outlet online
michael kors uk
hollister clothing store
michael kors canada
true religion jeans
louis vuitton bags cheap
coach outlet online
nike air huarache
michael kors outlet online
nike blazer pas cher
louis vuitton outlet online
true religion outlet
louis vuitton sunglasses for women
cheap mlb jerseys
mulberry outlet
tory burch outlet
nike air force 1
kobe shoes
ralph lauren pas cher
hollister shirts
cartier outlet store
bottega veneta outlet
true religion jeans sale
tiffany and co
burberry outlet
mulberry bags
tory burch outlet online
reebok shoes
chrome hearts outlet online
longchamp outlet

Anonym sa...

This technique is best used on a European table, as tables with 00 give the house a bigger bigger|an even bigger} benefit. Next Round – The following spherical will begin; based on your technique and obtainable funds, find a way to|you probably can} both repeat your gamble or change it. This is in order that you’re not falling 메리트카지노 into different players or otherwise being loud and annoying. You can discover this out for certain by studying the phrases of the casinos or contacting their help.