tisdag 19 juni 2007

lite som Robinsson..

..är det att vara hemma själv med 2 barn. Man vet aldrig vad som ska hända, när man får mat nästa gång eller sova. Johan är på kickoff på Ven och som tur var fick jag, Viktor & Ella hänga med Lena, Hanna och Tilda igår. På Kulturen frågade de hur många vi var när vi skulle gå in igår - vi är sex (6) stycken!! Det är helt maxat. Förrut var det bara Lena och jag, och då gick vi inte till Kulturens lekplats utan till Kulturens Krog. Sen stekte vi pannkakor i långa rader och Viktor åt iallafall 3 stycken (jag åt kanske 8..).

Nya lilla bebi Hellsvik har kommit!! Jag och barna var och käkade middag hos dem i fredags och redan då var det på gång! Så häftigt! Så kom hon på sen på lördag eftermiddag och allt gick bra.

Det verkar lite lugnare på dagis nu, det är lite mindre barn och sommarstämning där med. I morse när jag lämnade ville Viktor ha Ella i knät, och de var hur söta som helst. Viktor hade sina små armar om henne och lutade kinden mot hennes huvud och hon satt och log och var hur nöjd som helst! Tänk att vi fick de finaste barna.

Ikväll ska jag på bokklubb, 'Undantaget' av Christian Jungersen. Bra med väldigt dansk, jag stör mig på att det danska språket lyser igenom. Dessutom har översättaren inte brytt sig om att kolla upp att Chris med Chokladfabriken är Kalle med Chokladfabriken på svensk! Det är inte för mycket begärt, tycker jag. Ska bli trevligt iallafall, ofta snackar vi mest om annat än boken ändå.

1 kommentar: