fredag 18 maj 2007

Strutsvagnar
Igår var vi på Regementets dag på Revingehed. Programmet utlovade uppvisning av fordon, wienerbrödsförsäljning samt fältmässig utspisning av ärtsoppa och pannkakor. Vi packade in hela familjen i bilen och styrde kosan ut mot slätten.

Ca 3 km innan garnisionen var det trafikstockning!!! Jag som skrev i mailet till kompisarna att 'vi ses på parkeringen' . Parkeringen visade sig vara av amerikanska mått och det skulle bli svårt att hitta sin egen bil sen igen. Det var trots det skånska snålblåsten poppis som bara den. Lite spännade att se vilka andra som dras till militäruppvisningar. Vi misstänker att Sverigedemokraternas styrelse var där iallafall.

Viktor var helt i extas, han älskade stridsvagnarna och var nere i varenda en. Johan tyckte nog inte det gjorde nåt. Sen var det uppvisning och de mosade en stackars liten bil. Coolt som tusan, hela marken skakade. Vi har alla tatueringar nu från Arméns fältbageri, väldans stiligt. Vår tanke bakom att låta Viktor ha sin 'vapen-& stridsfas' nu så kanske det går över...

Karin och Åke var här i tisdags för en snabbvisit. Mysigt att ses och skönt med några fler famnar att gunga Ella. Jag och Johan gick och lade oss 20.40 i går och fick iallafall 3-4 h sammanhängade sömn. Det är helt klart att sömnbrist är en vedertagen tortyrmetod.