fredag 11 maj 2007

'-nej, jag har trampat på en gnällspik...'

..svarar Viktor på pappans något irriterade fråga vid middagsbordet i går om han var en bebis när maten för sjuttonde gången åker ner på golvet. Hahaha, vad gör man? Vi skrattade så tårarna sprutade!! Man kan ju inte vara arg på nån som är så söööt.

Igår fick Viktor en frigolitbit att leka med och jag var på väg att stoppa när det började spåra ur, men vad tusan om vi får jaga frigolitkulor tills vi flyttar (det blir sjukt många av en till synes pytteliten bit), jag är rätt trött på att vara tjatmorsa: 'kom nu, gör inte så, gör si, kom nu sa jag'. Dessutom hinner jag inte dammsuga med 2 kids så det fick Johan göra när han kom hem.

Har äntligen lyckats fånga Ella-gumman lilla flin. Hon är så söt lilla hjärtat, och det är fortfarande tur för henne för hon är en skrikfia.

Ragnar och Ina ska till London, jag vill också åka till London och dricka alldeles för många öl på nån sunkig pub och diskutera oväsentligheter! Fusk!