måndag 28 maj 2007


Igår var vi på IKEA och tappade bort Viktor, eller om det var han som tappade bort oss. Han var iochförsig bara borta 5 min och hann nog inte märka att han var borta men shit vad orolig man hinner bli. Vi skulle köpa 2 rullgardiner och kom hem 2500 spänn fattigare. Hur är det möjligt. Man förstår ju att Ingvar Kamprad är typ världens rikaste.

I lördags var vi på Elins 30-års kalas. Johan och kidsen gick hem vid 7 för efter det var festen annonserad som barnfri!! Tjoho! Det var en snubbe som stötte på mig, tror jag, för han frågade 4 gånger om jag var med i TV och det måste ju betyda att jag var snygg. Det är mycket lätt att smickra en 2-barnsmamma.

Vi har precis kommit hem från Hampus 40-års tårtkalas och Viktor var mycket orolig att vi inte hade nåt paket med oss och erbjöd sig att ta med sitt pussel som Hampus kunde få. Sötis!

En ny Viktig(Viktor)petter kommentar leverades i morse när jag lämnade honom. Klara frågade om han klippt sig. '-Nej, det är mamma som klippt mig'.

Vi försöker ta en bild på barna och Viktor tycker kamera med förälder är ivägen för TV'n. Fast de är rätt söta ändå!