söndag 22 april 2007

Priset för värsta mamma går till....


Mig! Värsta sämsta mamman alltså! Den här gången tog det bara 5 veckor att komma på att lilla tjejen är hungrig och därför skriker som en liten tok hela kvällarna. ' ...nej, det är nog magont, amningen har ju kommit igång så bra..' Vad är det med mig och amning?? Vi var en hel vecka snabbare den här gången iallafall...

Idag vi varit och kollat in sjukt söta smågrisar och deras groteska mamma. Minst 200 kg och väldigt skabbiga öron. Viktor och Hedvig gillade mest att leka på lekplatsen och busa. Jag tyckte geten som stod på en stubbe var cool. Johan tyckte nog mest det luktade fis. Vi skulle ta bussen upp med glömde att det går kanske en buss i timmen på söndagar så vi gick hela vägen upp till Östra torn. Så skönt att ha flyttat ner på stan!

Lunchdags och ett restaurangbesök kändes helt rätt. Jag vet inte varför vi valde Fellini som är det typ långsammaste stället i hela stan! 2 hungriga och trötta småpluttar och en som efter vi krånglat in vagnen kom på att hon också var hungrig. Kanske fram till jul vågar vi oss på ett nytt besök! Men det var gott med pizza.

Just nu tittar vi på en sjukt vältränad Peter Siepen på TV som är 44 år!! Vi enades om att han inte har familj.

1 kommentar:

Anonym sa...

Värsta mamman, vad du tar i!! Värsta ungarna kanske, säker genetiskt betingat, alltså vårt fel. Hungriga otåliga typer. Mormor Inez kommer ihåg min spädbarnstid som ett enda ihållande skrikande, Johan var oxå milt sagt ganska högljudd.Men numera är vi båda väldigt väna - initilasvårigheter bara.
Apropå grisar och andra djur så ska vi bli med får, en tacka med lamm. För att hålla ängarna på Stavsudda öppna ska vi och alla andra som vill sponsra projektet hyra får under sommaren. Kanske Viktor kan komma på något bra fårnamn, för fåret ska så klart döpas.Kram Karin