torsdag 12 april 2007

Hektiskt mammaliv!

Det hektiska mammalivet har börjat!! Jag är nog uppe i 3-4 fikor om dan. Igår kom Annelie och Hillevi på en förmiddagsfika, sen var det lunch och fika på Ebbas med Martin och tillslut kvällsfika med Sofie och Andy. Herregud, man undrar hur de överlevde den första tiden på Hannes och Alva, jag tycker det är helt hysteriskt med två i olika ålder...

Idag har vi träffat Lotta och deras 5 veckor pojk & låtit Martin ta del av det Wieslanderska vardagslivet! Det var trädgårdsdag på dagis och vi har hjälpt Viktor (och ett par barn till) plantera blommor, sätta upp nyckelpigehus, gräva ner humlebon och fjärilsholkar. Mycket mysigt! Och grillad korv är gott! Det är inte klokt vad mycket smitkorv det finns på ett dagis, säkert hälften av barnens korvar smet ur bröden och ner i sanden.

Ella-Bella har blivit en opålitig skrikmaskin och jag ville bara lägga täcket över henne litegrann inatt vid 3 tiden när hon skrikit sen 23. Jag ville också boxa Johan på nosen som lyckades ligga och sova (med 2 kuddar över huvet) brevid en skrikmaskin och jättetrött mamma.

Hoppas det blir bättre inatt. ZZZzzzzzzzzz