söndag 15 april 2007

Dagens i-världsproblem...

..är att mina ögonfransar är ovana vid mascara och verkar blivit alldeles för korta under graviditeten. Med tanke på att mina fötter blev stk 41 när Viktor låg i magen vågar vi nog inte skaffa fler ungar. Man kan ju bara tänka sig vad som kan hända...skäggiga damen, håravfall, knöliga knän (nej men, det har jag ju redan).

Sitter och lyssnar på Johan och Martin som tjatar om pc3, saker som inte pratar med varann (inte nog med att människor inte pratar med varann) och koncept och mojänger och mediacenter och annat som låter blablablablibli buddel i mina öron.

Vi har haft en superschysst sushiorgie ikväll med Hellsviks och Olssons! Avslutade med chokladkaka så man säkert skulle bli mätt, och det inte skulle bli för nyttigt! Viktor och Hedvig hade jättekul och verkar ha mer och mer utbyte av varann, det är som de precis upptäckt att de kan prata med varann, inte bara till!

Dags att knoppa in! Kjuge (www.kjuge.nu) i morrn med hela la familia! Hoppas skrik-Fia sover som en liten klubbad säl... zzzzzzzzzz