måndag 26 februari 2007

På Efflon....


...händer det mycket schyssta saker! Efflon är Viktors egna plats i världen där han upplever och testar nya saker. Man kommer lättast dit med hans gula flygplan och 'lill-mamman' och 'lill-pappan' får ibland hänga med. På Efflon har Viktor testat alla nya maträtter, Hedvig och Hanna brukar också vara där och på Efflon kan man vara pirat och riddare på samma gång.. nu på en gång!

Idag är första riktiga lediga dan och mammaledigheten är officiellt invigd! Jag måste prata in ett nytt meddelande på min mobil för hittills har bara Burak, Söborg och Bono ringt... hoppas jag får vara hemma i veckan och hinner komma lite till ro innan bebin kommer, (fast vi vill ju att den ska komma nu på en gång också).

Viktor undrade om bebin kommit idag för vi åkte ståbräda till dagis, det gick bra halva vägen, sen var det napp & nalle och sitta i vagnen som gällde.

Igår var familjerna Lindberg och Lundström här och käkade söndagsmiddag.
- Skagenröra
- Sesamfrö panerad fläskfile med konjakssås
- Vit chokladpannacotta med passions- & sharonfrukt

Mycket trevligt och Gustav och Adrian var mycket väluppfostrade och hade mat och sov stafett!! Viktor tinade upp efter ett abrupt uppvaknande med lghen full med folk och hjälpde till med nappar och leksaker som hela tiden 'trillade' ned.

På kvällen, lite besviken: "- Mamma, bebisarna kan inte prata...." Jag tror han har lite höga förhoppningar om vår bebi.