söndag 10 februari 2008

En månad kvar!


Sen har jag varit hemma iett helt år! Det har gått så fort och idag var det som jag tittade på barna med nya ögon, de är så STORA. Ella tar några steg varje dag nu så det blir high life för Johan sen som ska springa efter. Tydliga tendenser finns också att klättra upp på allt.

Igår var vi på bollgympa jag och Viktor och träffade Alice. De är för söta. Håller varann i handen hela tiden och klättrade högst upp på några skåp och lekte ekorrar. Då mumsar man äpple. Sen var det kalas hos Viktor Nyström, Viktor valde present själv. En portabel bokficklampa. Såklart fick han en och Viktor Nyström en. För bok är ju inte leksak, som han så Vikor-Pettrigt påpekade. Supermysigt kalas och Viktor hade skjorta och slips för det har man på kalas. Så åt vi tårta och lekte med järnväg och Viktor sa att:
'-Det här är en bra dag, mamma.' Lilla skrutt, vad man älskar dem.

Idag har vi varit i Bunkeflo hos familjen Lindberg och mumsat semlor. Mycket trevligt och riktig vårkänsla med fågelkvitter och vårblommor på slätten. Dags att sjunka ner i soffan med ännu ett nummer av Allt om Mat från -71 som jag fyndat på Erikshjälpen för 2 kr styck. Det är billigare än när det begav sig. (3,75 kr). De är helt hysteriskt roliga.