måndag 24 november 2008

Snö!!

Det blev tyvärr (!) inget besök på Vellingblomman, det sparar vi till en annan speciell dag! När vi kommit till garaget och in i bilen började det supersnöa och utan vinterdäck vågade vi oss bara till Mobilia och veckohandling. Barnen fick iallafall åka varsinn bil/flygplan på ICA. Spännande.. Ibland är Svensson-känslan farligt nära. Det är tur att vi fortfarande bor i lägenhet. Känns som sista utposten.

Ella är i full färd med att bädda! Hon gör för tillfället inget annat än att bädda. Ner sin kanin, sin docka, sig själv. Gärna med så många täcken som möjligt. Hon pussar kaninen gonatt och 'hyssjar' så vi andra ska vara tysta. Det är märkligt att hon 'faller in i' den sterotypa könsrollen för små flickor, speciellt då hon har en storebror med hundra bilar och massa lego. Fast i ärlighetens namn är hon tokduktigt på lego också. Hon får vara som hon är, det blir väl bäst så!

Idag har Johan mosat Viktors finger i dörren. Ajajaj! Det sitter kvar men ser lite mosigt ut. Tur att mjukdelar på barn är just mjuka...

En månad kvar till JUL! Ska bli så skönt! Hoppas, hoppas Ina och Ragnar får tid att komma ner, hade varit så mysigt! Bilden ovan är ett gott försök till julkort! 'Var söta nu!' 'Sitt still!' 'Ta bort ankan!'. Det blir nog till att göra ett collage, det är helt sjukt svårt att få båda gulliga på samma kort! Jag fattar inte hur fotografen på dagis lyckades. (Se Johans Blog)