onsdag 23 januari 2008

Barn till salu!


Det kan till och med vara så att vi kan betala för att bli av med dem. Några timmar iallafall... suck. Viktor verkar kommit in i nån typ av överljudstrots. Man blir döv, ingen gör sig hörd allra minst han själv. Han blir så arg att tårarna sprutar över minsta motgång. Typ man kan inte sätta ett helt legohus på en liten liten legobil för då tippar allt till att han inte får borsta tänderna själv.

Ellisen körde ett nytt tricks i går natt och vaknade vid 2 tiden, fick välling och tyckte det var dags att gå upp. 2 h tjoade hon runt och vi testade allt vi kunde komma på. Kl 8, när alla senast måste vara uppe för att hinna till dagis sov hon såklart som en liten gris.

Vi hade en helt hysterisk morgon också som slutade med att jag ber (väser fram) Viktor att han ska sätta på sig stövlarna och han lägger sig ned och ålar ur sina kläder. För kanske 39:de gången samma morgon skriker jag åt honom, han blir jätteledsen och skriker, jag blir ledsen och skriker mer, Ella blir också ledsen för alla andra skriker så hon försöker överösta.

Inte 'Mother of the Year' Award i dag heller...

Nu ska jag åka till Willy's och storhandla, har längtat sen igår. Patetiskt!

Inga kommentarer: