torsdag 15 november 2007

äntligen uppkopplad igen....men det är ju inne att vara nerkopplad, iallafall om man får tro Johans framtidsartiklar han sitter och läser om vad som ska hända 2017. Spännande!


Skruttisarna sover och TV'n på service, så här sitter vi framför varsin dator och umgås. Haha! Det är rätt mysigt faktiskt. Den här veckan har bara rusat förbi. Tillbaka från kursen som påstår att jag är en extrovert, strukturerad person som gillar traditioner och vill gärna undviker konflikter i möjligaste mån. Det var fantastiskt skönt att få vara Anna en stund, inte bara 'mamma Anna' och sova hela natten, prata ostört med vuxna människor. Sen råkade jag ändå bli ovän med en Ukrainare som inte tror kvinnor kan bli ledare... suck suck, jag vet inte varför jag går i sådana lätta fällor.

På tal om traditioner bakade jag och Viktor lussekatter i förrgår, han är otippad skön att baka med. Han gillar att väga och mäta och kan stå och röra en lång stund. Sen när det är dags att baka ut bullarna vill han mest äta deg och jag får göra bullarna som jag vill, dvs. det blir inga små oätliga barnbullar. Russinmomentet var han också mycket kvalificerad för. I munnen.


Full rulle på Ellisen. Viktor har lärt henne klappa händer vilket hon gör hela tiden, när hon inte traskar runt längs väggar och bokhyllor. Johan har som tur är fäst allt i väggen när vi var på Cypern nu så det är fritt fram att klättra.


Cypern var superhärligt och så skönt med lite miljöombyte. Så mycket semester för mammorna blev det inte, stackars Lena blev matförgiftad också! Jag hängde mest i spelhallen med Viktor eftersom han tyckte stranden var 'otäck'... suck. Ella däremot var en joker i semesterfirandet. Hon älskade det och var lättast av alla.