torsdag 18 december 2008

Snart jul

Jag vill också sova...

Snart snart är det bara en liten dag kvar, sen är det äntligen jullov. Det har varit en rätt tuff höst och jag ser fram emot våren, med lite mer på fötterna och ljusare tider. Sista vecka är som ett långt upplopp bara. Som när Johan sprang broloppet och trodde att mål var där bron tog slut, men det var visst 5-6 kilometer till. Pratade med Ina som hoppades att det bara är matförgiftning, så det finns alltid nån jäkel som har det värre! Man ska inte klaga.

Lucia balkong avnjöts i vanlig ordning i småruggigt duggregn. Det var såklart det finaste luciatåg jag har sett och gulliga Nikolina kom och hejjade på våra gullvippor också. Viktor blev helt förkrossad när hon inte skulle med hem... vi måste ses snart. Ellisens lilla huvud dök fram först av alla innanför altandörren och där stod hon och sög på listen och gjorde stora ögon åt det enorma publikhavet nedanför. Viktor och jag var uppe tidigt tidigt på lördagen och kollade på 'riktiga' lucia på TV och när det började ljusna hoppade han upp ur soffan och skulle gå till dagis för igår var ju bara träning och fröken Jenny hade sagt att riktiga lucia var idag. Och då var ju han tvungen att vara där såklart. Lilla gubben, det tog ett bra tag att förklara.

Imorgon kommer Hedvig och Ingrid och vi har laddat med blodpudding och glass i stora lass. De ska sova över och vi är nog de som är mest nervösa. Det kommer säkert att gå toppen! Kanske kan de ha pjamasparty.

Äntligen kommer här lite luciabilder. Nej, nej, jag känner ingen press... puss!